КИЕВ
23:25
Брюссель
22:25
Москва
00:25
Пятница, 26 апреля 2024

Новости



Закон щодо референдуму – це спосіб хайпанути знову, - Голобуцький

27 января, 17:00  Политическая  Украина

 

Референдум – це нібито демократія, але в нашій ситуації це буде маніпуляція тих людей, які мають можливість займатися медійним поширенням ідеї цього референдуму. Про це заявив політолог Олексій Голобуцький.

 

Закон щодо референдуму, політолог Олексій Голобуцький, демократія, колмойський, Ахметов

 

"Я не прихильник таких конспірологічних версій, що ця влада використає цей закон для того, щоб щось погане зробити. Тому що вони не вміють ні погано, ні добре робити, судячи з усього, вони взагалі нічого не вміють робити. Мені здається, це спосіб хайпанути знову. В них досягнення за останній час - 300 депутатів, тепер референдум, Зеленський випустить якийсь ролик, де скаже, що кожен українець - президент. Ніхто ж пояснювати не буде ці дрібниці. Людям будуть показувати, що є можливість референдуму, а вони будуть думати: "о, це ми зможемо проголосувати проти тарифів", хоча це неможливо. Там безліч таких речей, які абсолютно маніпулятивні", - сказав Голобуцький в ефірі програми "Великий ефір Василя Зими", передає Еспресо.TV.

 

Також політолог розповів, чому він виступає проти такого закону про референдум.

 

"Тому що це треба вводити в країнах з великою політичною культурою. Населення у нас немає політичної культури навіть через 30 років. Більш того, це треба вводити, де населення заможне, розуміється. Що таке всеукраїнський референдум? Якщо відверто - це коли Коломойський буде на одних каналах розповідати, що йому потрібно, Ахметов на інших. Більшість людей не мають критичного мислення. Але якщо людина має якийсь статус в державі, то вона все ж виходить з логічних інтересів", - зауважив Голобуцький.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу