КИЕВ
23:29
Брюссель
22:29
Москва
00:29
Суббота, 5 октября 2024

Киевские новости



2 грудня стане відомо, хто годуватиме пасажирів в Інтерсіті з Нового Року

30 ноября, 15:00  Экономическая  Украина

 

"Вог Кафе", "Санфинити" або "Фуд енд Беверідж" – в «Укрзалізниці» визначаються, хто з цих компаній зможе відкрити кафе в потягах Інтерсіті з 1 січня. 31 грудня договір з  "Вог Кафе" закінчується.

 

Інтерсіті, кафе, укрзалізниця, вог кафе, вагон купе, Санфинити, Фуд енд Беверідж.

 

За право стати єдиним оператором надання послуг пасажирам у швидкісних поїздах "Укрзалізниці" будуть змагатися три компанії, повідомила прес-служба "Укрзалізниці". За результатами першого туру конкурсу, який відбувся 20 листопада, до наступного етапу допущені компанії "Вог Кафе", "Санфініті" та "Фуд енд Беверідж".

"У другий тур конкурсу з відбору єдиного оператора надання послуг пасажирам у швидкісних поїздах "Укрзалізниці" допущені всі учасники, які надали свої конкурсні пропозиції. Згідно з висновком конкурсної комісії, пропозиції всіх компаній відповідають кваліфікаційним вимогам, тому всі вони можуть брати участь у наступному турі конкурсу", - йдеться в повідомленні.

Другий етап конкурсу, а саме подання цінових пропозицій, відбудеться 2 грудня і триватиме до 12:00. "Розкриття пропозицій відбудеться в цей же день о 14:00". 

За результатами проведення конкурсу УЗШК має намір отримати єдиного оператора надання послуг харчування, медіа-контенту і доставки експрес-відправлень", - йдеться в повідомленні.

 

 

Версия для печати

Киевский взгяд

Татьяна Данилюк:
Те, кто сражался на Оранжевом майдане за европейскую Украину, те продолжат свою борьбу и на Евромайдане....
Татьяна Данилюк:
Те, кто сражался на Оранжевом майдане за европейскую Украину, те продолжат свою борьбу и на Евромайдане....