КИЕВ
10:22
Брюссель
09:22
Москва
11:22
Четверг, 19 сентября 2024

Киевские новости



У Юрія Бірюкова обшуки проводить Державне бюро розслідувань

26 июня, 15:01  Политическая  Украина
Екс-радник екс-президента Порошенка Юрій Бірюков

Обшуки у кандидата в народні депутати від партії "Європейська солідарність" Юрія Бірюкова, який був радником екс-президента України Петра Порошенка, проводить Державне бюро розслідувань.



 

 

 

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу у Києві повідомили представники партії "Європейська солідарність". Вони наголосили, що вважають такі дії правоохоронців "політичним тиском". Водночас ДБР на своїй сторінці у Facebook анонсувало брифінг з приводу обшуків, що відбуваються.

 

"Сьогодні, 26 червня, о 16.00 відбудеться брифінг директора Державного бюро розслідувань Романа Труби щодо проведення обшуків за місцями проживання посадових осіб Міністерства оборони України, місцями розташування службових та офісних приміщень. У брифінгу візьмуть участь Руслан Марчук, директор Київського територіального управління ДБР, яке здійснює досудове розслідування у цьому провадженні, представники Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України та Департаменту захисту економіки Національної поліції України", - сказано в повідомленні.

 

 

 

Джерело: УНІАН

 

 

 

Версия для печати

Киевский взгяд

Татьяна Данилюк:
Те, кто сражался на Оранжевом майдане за европейскую Украину, те продолжат свою борьбу и на Евромайдане....
Татьяна Данилюк:
Те, кто сражался на Оранжевом майдане за европейскую Украину, те продолжат свою борьбу и на Евромайдане....