КИЕВ
16:38
Брюссель
15:38
Москва
17:38
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Завдяки аграріям у Тетієві відкрили один із найкращих пам’ятників Європи

Більш ніж 20 000 людей взяли участь у святкуванні Дня міста Тетієва, що на Київщині. 6 травня йому виповнилось 503 роки. В організації свята активну участь взяла Аграрна партія. Зокрема, за підтримки аграріїв у Тетієві відкрили пам'ятник Георгію Переможцю, що є одним із найкращих у Європі. Кульмінацією святкування став концерт відомої зірки - Олега Винника.

 

Від самого ранку вулиці і площі Тетієва заповнені людьми, багато гостей приїхало з навколишніх районів. Цього дня розваг і вражень - на будь-який смак: козацькі забави, виставка народних майстрів, надувні атракціони, новенький спортивний майданчик з міні-футболу, футбольний турнір на Кубок міського голови, лотереї, виступи артистів і вогняне шоу.

 

 

Символічно, що саме сьогодні, в День Святого Георгія Переможця (Юрія-Змієборця), за підтримки Аграрної партії у місті відкрили пам'ятник відомому покровителю всієї України і  Київської області. Напередодні пам'ятник освятив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Червону стрічку під час відкриття урочисто перерізали міський голова Тетієва Руслан Майструк, голова Аграрної партії Віталій Скоцик та очільник Тетіївської районної організації партії Юрій Демцюра.

 

«Приємно, що пам'ятник відкрито завдяки рукам хліборобів: меценатами стали аграрії  Юрій Демцюра та Юрій Мельник. Впевнений, що відтепер спис Георгія Переможця, який вознесено над Тетієвом, буде захистом для всієї Тетіївської громади, додасть людям віри і сили, що так важливо у цей нелегкий для України час», - наголосив Віталій Скоцик.

 

 

Цього дня лідер Аграрної партії провів робочу зустріч із партійним активом Київської області. Проаналізували поточну роботу, обговорили збір підписів проти дикого ринку землі, результати місцевих виборів та плани на найближчий час.

 

«Аграрна партія - перша за 25 років політсила, яка має рівномірну підтримку людей по всій країні. Це підтвердили і результати виборів в ОТГ, які відбулися 30 квітня - аграрії впевнено закріпились на 3 місці. На виборах у жовтні 2015 році ми були 5-ми серед 132 партій, мали рейтинг 7,82%. Дехто назвав це випадковістю. А в грудні 2016-го ми стали 3-ми, з уже більшим рейтингом у 11,23%. На виборах в ОТГ 30 квітня 2017 р. - у нас вже близько 15%. І вже ніхто не каже, що це випадково»,  - зазначив Віталій Скоцик.

 

 

Зараз на Київщині працює 31 місцева партійна організація. Усі, в тому числі Тетіївщина, активно долучилися до Всеукраїнського збору підписів «Не дамо вкрасти землю!», - повідомив  голова Київської обласної організації Аграрної партії Олег Корбан. Окрім того в області аграрії реалізують ще кілька потужних проектів.

 

«Зокрема, укладено угоди з двома адвокатськими об'єднаннями і відтепер партійці матимуть надійну правову підтримку. Також стартував великий медичний проект, в рамках якого група лікарів проїжджає селами і проводить безкоштовний прийом громадян. Приміром, нещодавно медичну акцію провели в селі Яблуневе Баришівського району: 150 жителів пройшли обстеження, 90 осіб одразу ж на місці отримали окуляри. І так по всій Київщині», - сказав Олег Корбан.

 

 

Очільник Тетіївської районної організації партії Юрій Демцюра зауважив, що Аграрна партія має значну підтримку в районі - близько 24%. У райраді від аграріїв представлено 8 депутатів, у міській - 4.

 

«Люди нас підтримують, бо ми не займаємось популізмом, а робимо конкретні речі. Наприклад, сьогодні вже засадили 30 га малини, 12 га яблуневого саду, восени буде ще 10 га вишні. Таким чином створюються нові робочі місця для людей, та й зарплата дуже достойна. Немає проблем з тим, що не вистачає робітників»,  - підкреслив Юрій Демцюра.

 

 

Створення одного робочого місця в селі - це 12 нових робочих місць у місті. Таким чином жителі Тетіївщини роблять реальні кроки, щоб українці стали жити більш заможно, - зауважив голова Аграрної партії Віталій Скоцик.

 

Кульмінацією дня став виступ відомого співака Олега Винника. Приймали на ура! Міцними обіймами - в прямому значенні цього слова.

 

«Якщо чесно, щиро вражений тим, як Олег Винник довго не міг дістатися до сцени крізь щільну стіну глядачів, бо кожен намагався сфотографуватися і привітатися із зіркою. Радий, що ми вгадали з вибором запрошених гостей», - сказав Віталій Скоцик.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу