КИЕВ
14:58
Брюссель
13:58
Москва
15:58
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Це публічний ляпас Путіну у публічному місті, - політолог про візит Байдена

20 февраля, 13:00  Политическая  Украина

 

Цей візит - надзвичайно потужний інформаційний заряд, який влучно вибухнув у потрібному місці. Про це заявив виконавчий директор Інституту світової політики Євген Магда.

 

Байден, Київ, політолог, Євген Магда

 

Євген Магда дав коментар щодо візиту президента США Джо Байдена сьогодні, 20 лютого, у Київ.

 

"Це публічний ляпас Путіну, я б сказав, у публічному місті, не силою, а саме звуком і дуже на відсіч. Росіяни протягом минулого тижня мусували, що ж скаже Путін у своєму зверненні до федеральних зборів, а тут візит Байдена, який показав, що він не боїться бути у воюючий країні, безумовно, з дотриманням всіх норм безпеки", - зауважив виконавчий директор Інституту світової політики в етері Еспресо.

 

 

Магда підкреслив, що є ще один дуже важливий факт – сьогодні День пам'яті Героїв Небесної Сотні й день, коли Росія фактично розпочала анексію Криму у 2014 році, і візит Байдена демонструє, що США це достатньо чітко усвідомлюють. І, як що хочете, це робота над помилками самого Байдена, як людини, що була віцепрезидентом США у 2014 році.

 

 

"Це надзвичайно потужний інформаційний заряд, він влучно вибухнув у потрібному місці, і ніякий візит Ван І, керівника китайської дипломатії сьогодні до Москви, це не переб'є. А Байден продемонстрував, що США – гравець номер один у світовій політиці", - підсумував політолог.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу