КИЕВ
16:45
Брюссель
15:45
Москва
17:45
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Андрій Клюєв з 2014 формально був відсутній в Україні лише 9 днів

03 июля, 15:32  Политическая  Украина
Андрій Клюєв

Згідно з даними прикордонників, екс-глава Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Клюєв, який є кандидатом в нардепи на вибори до Верховної ради, з 2014 року був відсутній в Україні тільки 9 днів.

 

 

 

 

 

Такі дані були надані Держприкордонслужбою у Центральну виборчу комісію, повідомляють інформовані джерела РБК-Україна.


Відзначається, що Клюєв перебував за кордоном з 1 по 11 січня 2014 року.


"Клюєв перебував за кордоном України з 1 по 11 січня 2014 року. Іншої інформації з приводу перетину Клюєвим кордону за останні п'ять років у базі даних Держприкордонслужби немає", - сказало джерело, додавши, що ЦВК двічі звертався до прикордонників з цього питання.


Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України (ГПУ) направила додаткову інформацію щодо екс-глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва.


Як писало РБК-Україна раніше, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков також направив ЦВК роз'яснення по Клюєву. У листі, направленому комісії, йдеться про те, що Андрій Клюєв залишив територію України в 2014 році разом з екс-президентом Віктором Януковичем і не проживав на території держави останні п'ять років.


Підкреслимо, вчора ЦВК зареєструвала Клюєва як кандидата на вибори у Верховну Раду. У зв'язку з цим відбулася акція протесту в столиці на Майдані Незалежності. Близько двох тисяч людей вимагали від ЦВК скасувати це рішення.

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу