КИЕВ
10:53
Брюссель
09:53
Москва
11:53
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У Кропивницькому безкоштовно тестуватимуть вчителів на коронавірус

15 января, 13:00  Социальная  Украина

 

Тестування педагогічних працівників на CОVID-19 у Кропивницькому міська влада планує  зробити безкоштовним. Це передбачено програмою «Здорове місто» на 2021 рік.

 

Кропивницький, тестування, Андрій Райкович, вчителі, коронавірус, тести, медики, страхування, партія пропозиція

 

Для проведення тестування педагогів на коронавірус у профільній програмі розвитку галузі охорони здоров'я міста Кропивницького передбачено 800 тисяч гривень. Кошторисом програми також заплановані кошти для надання  одноразової грошової допомоги медичним працівникам, які захворіли на CОVID-19.  На таку підтримку з міського бюджету планується виділити понад три мільйони гривень. Також міська влада розглядає можливість страхування медичних працівників.

 

«Цей варіант, він може бути вигіднішим і ефективнішим, ніж одноразова матеріальна допомога. І тоді медики, що працюють з хворими на коронавірус, будуть відчувати себе надійніше, адже це певна соціальна гарантія і хороший стимул  утримати спеціалістів за їхніми робочими місцями. Потрібно опрацювати і обрати  найкращий страховий пакет», - розповів міський голова Кропивницького, співзасновник партії «Пропозиція» Андрій Райкович.

 

Цього року міська програма «Здорове місто» бере на себе і витрати, пов’язані з медичним оглядом призовників. Також у  планах управління охорони здоров’я – капітальний ремонт дитячої міської поліклініки по вулиці Шевченка.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу