КИЕВ
01:53
Брюссель
00:53
Москва
02:53
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Якщо транспорт буде перекритий саме на святковий період – це роздратує людей, - Загородній

01 декабря, 11:00  Социальная  Украина

 

Транспортне питання на цьому етапі боротьби з епідемією є другорядним - навантаження на медичну систему залишається надмірним. Про це розповів політолог Тарас Загородній.  

 

Транспорт, свята, новий рік, Різдво, локдаун, карантин, Кличко, політолог, Тарас Загородній, коронавірус

 

Політолог пояснив, що робота транспорту можлива в умах беззаперечного дотримання санітарних обмежень громадянами – від носіння масок до соціальної дистанції, однак цього немає.

 

«Чи варто зупиняти транспорт – це не матиме реального значення, доки не вирішено головних питань. Єдине, якщо транспорт буде перекритий саме на святковий період – це роздратує людей. Транспорт можна не зупиняти, якщо люди дотримуються елементарних застережень. У наших реаліях, як ми себе поводимо, теоретично треба закривати все, тільки у нас немає на це грошей», – сказав Загородній у коментарі «Слово і діло».

 

Експерт додав, що ефективність обмежувальних заходів передусім залежить від того, наскільки громадяни їх виконують.

 

«У будь-якому разі, локдаун сам по собі не працює, якщо до проблеми не підходити комплексно. Тобто варто подумати не про транспорт, а як готувати ліжка у лікарнях. Як готувати медиків, щоби вони змогли прийняти велику кількість людей, бо майже 30 тисяч працівників за останній час звільнилися. Умовно кажучи, якщо навіть 10% хворіє, то жодна медична система цього не витримає», – додав він.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу