КИЕВ
09:30
Брюссель
08:30
Москва
10:30
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Експерт назвав злочином будувати дороги, коли в лікарнях не вистачає кисню

13 ноября, 12:00  Социальная  Украина

 

Влада профукала пів року на підготовку до другої хвилі коронавірусу, і вже сьогодні виникла ситуація, коли люди навіть із великими грішми не можуть госпіталізуватися. А госпіталізовані – не можуть отримати кваліфікованої медичної допомоги. Про це заявив журналіст Орест Сохар.

 

Орест Сохар,  Obozrevatel, коронавірусний фонд, велике будівництво, кисень, ковід, коронавірус, Орест Сохар, Obozrevatel, Коронавирусная фонд, большое строительство, кислород, ковид, коронавирус.

 

 

«Хто б міг подумати, що вам знадобиться кисень. Вони вважали, що дороги потрібніші. А ви тут надумали хворіти. Колись вони зрозуміють, що ви ще потребуватимете додаткових ліжко-місць, але не просто ліжок на стадіоні, а обладнаних кисневими магістралями, ШВЛ, а також іншими медичними гаджетами та девайсами. Навіть банально – санвузлами... Тоді вони ще знімуть декілька мільярдів із фонду будівництва доріг, тих самих мільярдів, які потрапили туди з антиковідного фонду», - написав журналіст у своєму блозі для Obozrevatel.

 

За його словами, під час піку захворюваності уже ніяке виділення кошштів на медицину не допоможе.

 

«Проте, коли почнеться реальна пандемія в країні, а медицина загинатиметься, вони вимушені будуть розбирати оті дороги, в які вже вкладено 30 млрд антиковідних гривень... Але буде пізно. І тому, що асфальт не трансформувати на медичні девайси, та й часу на чудеса не буде», - каже він.

 

На його думку, така поведінка влади не просто некомпетентність, а злочин.

 

«Коли якась бабця в селі вважає, що "корони" немає, – це можна назвати недалекістю.  Коли влада скеровує з цієї ж причини антиковідні кошти на піар, – це вже більше нагадує злочин», - написав він.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу