КИЕВ
09:14
Брюссель
08:14
Москва
10:14
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Пограбування століття: з’явилось відео викрадення коштовностей зі скарбниці в Німеччині

27 ноября, 14:00  Социальная  Украина

 

У Дрездені зухвало пограбували Королівську Скарбницю. Німецькі ЗМІ уже охрестили цю подію «пограбуванням століття». Зловмисники викрали три набори з дорогоцінним камінням, зокрема діамантами та алмазами.

 

Дрезден, королівська скарбниця, пограбування століття, Німеччина.

 

У поліції Дрездена заявили, що викрадення коштовностей з королівської скарбниці брало участь набагато більше людей, ніж ті двоє, яких зараз розшукують.

 

На кадрах можна розгледіти кількох чоловіків, які залізними прутами розбили стенди з експонатами, щось схопили і швидко втекли. Про це повідомляє телеканал RTL.


Грабіжників на камерах помітила охорона музею і викликала поліцію, проте чоловікам вистачило часу, щоб схопити здобич і сховатися. Нікого не вдалося затримати.

 

У німецьких ЗМІ цю крадіжку вже назвали «пограбуванням століття». Зловмисники викрали три набори з дорогоцінним камінням, зокрема діамантами та алмазами. Крім кадрів з місця події, були опубліковані фото викрадених прикрас, серед яких – ефес шпаги, інкрустований 770 діамантами, королівське перлове намисто, діамантовий польський Орден Білого орла, а також нагрудні прикраси і підвіски.

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу