КИЕВ
14:18
Брюссель
13:18
Москва
15:18
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Сини чиновника досі в реанімації: подробиці ДТП на Одеській трасі(ВІДЕО)

25 ноября, 10:15  Социальная  Украина

 

Сини уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби досі перебувають в реанімації. 24 листопада чиновник потрапив у ДТП поблизу села Чабани на Одеській трасі.

 

Кулеба, ДТП, діти реанімація, аварія, одеська траса, чабани, уповноважений з прав дитини.

 

Сам Кулеба у повній свідомості, загрози його життю немає.


"У Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень - ред). Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати його стан і наразі його життю нічого не загрожує", - повідомляє ТСН.


А от старший син уповноваженого президента Тимофій перебуває у важкому стані. Наразі він в інтенсивному неврологічному відділенні.

 

"За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють. Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в "Охматдиті"", - ідеться у повідомлені.


Що стосується водія вантажного мікроавтобуса, він наразі перебуває у Києво-Святошинській лікарні. Його життю нічого не загрожує.


Як повідомлялося, уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба разом з двома синами 24 листопада потрапив в аварію. У мережі з’явилося відео ДТП.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу