КИЕВ
23:34
Брюссель
22:34
Москва
00:34
Четверг, 28 марта 2024

Новости



У Києві відкриють «квартал барів»

23 октября, 10:00  Социальная  Киев

У бізнес-центрі «Торонто-Київ», що навпроти костелу святого Миколая на вулиці Велика Васильківська, планують відкрити комплекс Bla Bla Bar з десятками барів, повідомляє Barout.

 

Комплекс площею 2900 квадратних метрів розмістять на першому рівні бізнес-центру. Він об'єднуватиме 36 барів, п'ять ресторанів і кальянну.

 

Зона ресторанів працюватиме щодня, а зона барів - лише у четвер, п'ятницю, суботу та на свята - тобто близько 13 днів на місяць.

 

Засновники розраховують, що бари відвідуватимуть 70-80 гостей на день. Це близько 200-250 проданих напоїв на день.

 

Очікується, що Bla Bla Bar почне роботу наприкінці 2019 або на початку 2020 року.

 

«Напевно, тільки ми настільки божевільні, щоб взятися за проєкт у настільки стислі терміни. Цей проєкт ми відкриємо за три місяці», - каже архітектор проєкту Олег Волосовський з Loft Buro.

 


Він зазначив, що у дизайні барів використають різні композиції та фактури (дерево, метал, гіпс, бетон), які об'єднають спільним сірим кольором.

 


Засновує проєкт Bla Bla Bar Андрій Скіп'ян, який також відповідає за проєкти Barometer, Hoteliero та ресторанну премію «Сіль».

 

Це продовження міжнародного проєкту барних комплексів, який уже працює в Казахстані і готується до запуску в кількох містах Росії, а також США, Великій Британії та Об'єднаних Арабських Еміратах.

 

Джерело: Хмарочос

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу