КИЕВ
03:01
Брюссель
02:01
Москва
04:01
Среда, 24 апреля 2024

Новости



Відкрито конкурс на посаду Уповноваженого із захисту державної мови

13 августа, 11:47  Социальная  Украина

У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відкрито конкурс для подання заяв від претендентів на посаду Уповноваженого із захисту державної мови. Про це йдеться на сайті омбудсмена. Після відбору кандидатів пропозиції будуть внесені до Кабінету Міністрів України.

 

Вимоги до кандидатури кандидатів на посаду Уповноваженого із захисту державної мови містяться у статті 50 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

 

Заяви та інші документи для участі у конкурсі мають бути надіслані рекомендованим листом (з повідомленням про вручення) або подані до Секретаріату Уповноваженого (вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008) з позначенням на конверті «На конкурс з добору кандидата на посаду Уповноваженого із захисту державної мови».

 

Документи, подані в інший спосіб (електронною поштою тощо) не приймаються. Документи приймаються до 24 години 30 серпня 2019 року (включно).

 

Конкурс відбудеться 4 вересня 2019 року об 11:00, кабінет 403, вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008.

 

«За додатковою інформацією звертатися за тел. (044)253-79-72 або пишіть на e-mail: Hnapovskiy@ombudsman.gov.ua (Гнаповський Андрій Олександрович)», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, до повноважень Уповноваженого, зокрема, входить розгляд скарг фізичних та юридичних осіб на дії та бездіяльність органів влади щодо дотримання законодавства про державну мову і складання протоколів та накладення штрафів за порушення мовного закону.

 

 

 

 

Джерело:Українське право

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу