КИЕВ
11:36
Брюссель
10:36
Москва
12:36
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Опалювальний сезон офіційно завершується 6 квітня

03 апреля, 12:04  Социальная  Украина

Київська міська державна адміністрація (КМДА) вирішила завершити 6 квітня опалювальний сезон, який у столиці розпочався 19 жовтня 2018 року.

 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, передають Українські Новини.

 

 

"Опалювальний сезон у Києві офіційно завершується 6 квітня", - сказано в ньому.


Мер Києва, голова КМДА Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження на підставі прогнозу Українського гідрометцентру про підвищення температури повітря. При цьому установи соціальної сфери будуть відключати від опалення тільки за заявками їхніх адміністрацій.


Про відключення від опалення житлових будинків повідомив також на прес-конференції голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.


"Прийнято рішення завершити опалювальний сезон з 6 квітня. З 6 квітня будуть зупинятися постачання тепла на всі об'єкти соціальної інфраструктури, житловий фонд. Для проведення таких операцій потрібно близько 3 доби", - сказав він.


Пантелєєв зазначив, що опалення в лікувальних та соціальних закладах буде відключатися окремо до відповідної заяви головних лікарів.


Київська влада має намір відключити опалення раніше 15 квітня у зв'язку з теплим прогнозом погоди і з економічних причин. Заступник голови КМДА додав, що більше 6 тис. пошкоджень тепломережі було ліквідовано протягом опалювального сезону.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу