КИЕВ
20:40
Брюссель
19:40
Москва
21:40
Среда, 24 апреля 2024

Новости



Соціологи виявили ТОП-3 теми, які найбільше турбують українців

01 ноября, 15:00  Социальная  Украина

Проблемою, яка найбільше турбує українців, залишається конфлікт на Сході.
Про це свідчать результати спільного соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг", Київським міжнародним інститутом соціології, Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка та соціальною групою "Рейтинг" 28 вересня - 16 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо говорити загалом про проблеми, у нашому опитуванні ми задали, які питання особисто є зараз найважливішими для громадян. Тут немає особливої сенсації, оскільки військовий конфлікт на Сході України залишається проблемою номер один", - сказав заступник директора Соціологічної групи "Рейтинг" Любомир Мисів.


Згідно з результатами опитування найбільше українців турбує конфлікт на Донбасі (54,4% респондентів), низький рівень зарплат і пенсій (54,1%), підвищення тарифів на комунальні послуги (48,1%).

Зростанням цін на основні товари та інфляцією стурбовані 34,9% опитаних, безробіттям - 26,8% респондентів.


Українців непокоять також проблеми хабарництва і корупції у владі (25,5%), неможливість отримати якісне медичне обслуговування (19%).

Опитування охопило всю територію України (за винятком тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької області та Криму). Всього було опитано 13684 респонденти, похибка не перевищує 0,85%.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу