КИЕВ
20:52
Брюссель
19:52
Москва
21:52
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Активісти Молодіжного крила Аграрної партії висадили в Одесі алею акацій

08 мая, 17:05  Социальная  Украина

 

До Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні активісти Молодіжного крила Аграрної партії Одеси провели толоку та висадили прекрасну алею акацій на території Меморіалу героїчної оборони Одеси - 411-ої берегової батареї.


«Кожне висаджене дерево - це пам'ять про героїчну і водночас трагічну сторінку нашої історії, це надія на мирне небо! 


Це сподівання на те, що щось зміниться у свідомості наших співгромадян, і ми перестанемо захаращувати сміттям міста, села, ліси, поля, водойми і пам'ятні місця. 


Це надія на те, що щось зміниться у свідомості влади, і вона таки розробить якісну стратегію екологічної політики», - наголосила голова Ради з питань молодіжної політики, член Політради Аграрної партії Анна Мадей.

 

Парк на території Меморіалу - єдина велика зелена зона для відпочинку населення Київського району Одеси, - розповів голова Молодіжного крила Одеської міської організації Аграрної партії Віктор Єгоров.



«Не секрет, що одразу після традиційних пікніків під час святкування Першого травня парк був, м'яко кажучи, не в найкращому стані. 


Але ж Меморіал - це насамперед пам'ять про героїчну оборону Одеси в часи Другої світової війни. 


За широкої підтримки студентства міста ми не тільки навели тут лад, але й висадили понад 30 акацій. 


Маю велику надію, що разом нам вдасться нарешті пробудити в людях небайдужість», - зазначив Віктор Єгоров.

 

Як зауважив голова Одеської міської організації Аграрної парії Олег Антоненко, сьогодні активісти Молодіжного крила власним прикладом доводять просту істину: ніхто, крім нас самих, не збудує нам держави, не збереже екології та пам'яті про героїчні сторінки історії.

 

 

«Відмінна команда, відмінний результат і впевненість у майбутніх перемогах - це про наше Молодіжне крило Аграрної партії. 


Вдячний усім, хто долучився до цієї чудової акції. Вірю, що відтепер щороку, зацвітаючи, алея білих акацій буде нагадувати нам про дружню команду молоді Аграрної партії і те, що наше майбутнє - в руках кожного з нас», - зазначив Олег Антоненко.

 

 «Упевнений, що висаджені дерева, піднявшись, прийматимуть під затінком своїх крон ще не одне покоління молоді, яка трепетно ставиться до історії міста і країни! 


Радію, що у цих молодих людей так чітко поєднались шанобливе ставлення до минулого з креативністю та новаторськими ідеями, з якими вони йдуть у ногу із часом, а іноді й випереджаючи його!» - наголосив член Політради Аграрної партії Дмитро Волошенков.

Джерело: Аграрна партія

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу