КИЕВ
15:16
Брюссель
14:16
Москва
16:16
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



У київському дитячому садочку «Ясочка» відкрито три нові групи

11 марта, 12:00  Социальная  Украина

Завдяки Українському фонду соціальних інвестицій у київському дитячому садочку «Ясочка» відкрито три нові групи.

 

На початку березня  у столичному дитячому садку № 355 «Ясочка», що у Солом'янському районі,  у рамках мікропроекту "Покращення умов надання послуг дошкільної освіти та створення додаткових місць у дошкільному навчальному закладі" відкрито три нові додаткові групи, в які будуть ходити 55 дітей. 

 

Приміщення відремонтовано за рахунок гранту від уряду Німеччини (банк KFW), а здійснив проект Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ).

 

Батьки створили ініціативну групу, яка розробила проектно-кошторисну документацію, та в тісному контакті працювали з закладом та управлінням освіти Солом'янського району.

 

 

Мікропроект включав в себе капітальний ремонт  у групових приміщеннях, заміну підлоги, заміну труб у системах водопосточання та каналізації, заміну системи опалення, встановлення рекуператорів. У оздобленні закладу було використано якісні, сучасні матеріали, особливу увагу УФСІ приділяє технологіям енергозбереження.

 

«В березні 2015 року представники  Українського фонду соціальних інвестицій познайомили нас з мікропроектом та запропонували взяти в ньому участь. І вже наприкінці грудня 2016 року завершились всі роботи. Відкриття трьох відновлених груп - ясельної, молодшої та старшої - дало можливість вже зараз додатково прийняти 55 дітей. Ми дуже задоволені роботою з фондом, висловлюємо велику вдячність від імені батьків та співробітників нашого садочка», - говорить директор «Ясочки» Ірина Почепцова.

 

 

Місця у дитячому садочку надаються  дітям тимчасово переміщених осіб, багатодітним родинам, діточкам, чиї батьки є учасниками АТО.

 

«Нам дуже приємно, що громада Солом'янського району приєдналася до втілення цього мікропроекту. Тут все зроблено «на відмінно», а нові кімнати стали затишними, світлими та екологічними. Загалом за короткий час, останні 2 роки, в рамках нашого проекту в Києві створено близько тисячі додаткових дитячих місць», - відзначив виконавчий директор УФСІ Віктор Мірошниченко.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу