КИЕВ
02:54
Брюссель
01:54
Москва
03:54
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



З України запускають прямі рейси до турецької Каппадокії з 25 березня

26 февраля, 17:00  Экономическая  Украина

 

З 25 березня  авіакомпанія МАУ запустить прямі рейси до міста Невшехір для тих, хто бажає потрапити до турецької Каппадокії.

 

Авіакомпанія, МАУ, прямі рейси,  Невшехір, повітряні кулі, Кападокія, курорт, відпочинок, печери

 

«З 25 березня до 16 травня запускаємо прямі рейси до міста Невшехір, з якого найзручніше дістатися до чарівної Каппадокії», – про це повідомляється на сторінці перевізника в Фейсбуці, передає Укрінформ.

 

 

В авіакомпанії додали, що любителі гірськолижних активностей можуть до середини квітня планувати відпочинок на курорті Ерджієс, який розташований лише за годину їзди від Навшехіра.

 

Каппадокія – популярна серед українських туристів місцевість на території сучасної Туреччини. Цей регіон славиться підземними містами, печерними монастирями та незвичними ландшафтами вулканічного походження. Національний парк Гьорме і стародавні печерні поселення цього регіону входять до списку Світової спадщини ЮНЕСКО.

 

Як повідомляв Укрінформ, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» з березня відновлюватиме деякі скасовані під час карантину рейси та збільшуватиме частоту польотів на популярних напрямках.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу