КИЕВ
10:02
Брюссель
09:02
Москва
11:02
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Політика в стимулюванні ФОПів до встановлення РРО і сплати податків могла б бути зовсім іншою, - політолог

02 декабря, 12:00  Экономическая  Украина

 

Замість того, щоб реально боротися з контрабандою, влада бореться з ФОПами. Тобто як товар стає контрабандним і потрапляє на територію - їх не хвилює. Про це заявив політолог Віктор Андрусів, коментуючи рішення Верховною Радою про відтермінування норми про обов’язкове використання фізособами-підприємцями касових апаратів (РРО або ПРРО).

 

ФОП, РРО, касові апарати, відтермінування, фіскалізація, протести підприємців, мітинг, верховна рада, політолог, Віктор Андрусів

 

"Більшовики - реформатори обурені відстрочкою РРО. І використовують той самий тупий аргумент - контрабанда. Увага, ще раз, замість того, щоб реально боротися з контрабандою, вони борються з ФОПами! Тобто як товар стає контрабандним і потрапляє на територію - їх не хвилює. Як і той факт, що дуже мала частина ФОПів займається саме цим. Більше того, це ще й ті ж самі люди, які дуже хочуть покращити рейтинги України в Easy doing business. І на завершення, це ще й ті ж люди, які публічно називаються лібералами. Воістину, гібрид постсовка і західних тренінгів", - написав він  на своїй фейсбук-сторінці.

 

За його словами,  ліберальна політика в стимулюванні ФОПів до встановлення РРО, або просто до сплати податків могла б мати зовсім інший вигляд. А саме:

Додаток на телефон. Який кожний може протестити вже зараз, а не колись там.

Прив'язка кредитів 5-7-9% для ФОП, до наявності РРО (для конкретних груп послуг і товарів)

Прив'язка карантинних компенсацій до наявності у ФОПа РРО (для конкретних груп послуг і товарів)

Звільнення від провірок на 3 роки за наявності РРО.

" Це політика Nudge - підштовхування. І вона потребує трішки більше інтелектуального навантаження, чим "все отнять и поделить". - зауважив він.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу