КИЕВ
16:21
Брюссель
15:21
Москва
17:21
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Відсутність компенсаторів під час карантину убиває економіку нашої країни

23 ноября, 15:00  Экономическая  Украина

 

В Україні копіюють карантинні обмеження, які застосовують на Заході під час пандемії коронавірусу, але без застосування компенсаторів. Про це в ефірі ток-шоу "13" на телеканалі ZIK заявив політолог, кандидат політичних наук Олексій Якубін.

 

 

Політолог, коронавірус, карнтин, Олексій Якубін.

 

Гість ток-шоу зауважив, що відсутність компенсаторів убиває економіку нашої країни.

 

"Коли у нас копіюють заходи, які щодо карантину були введені на Заході, але при цьому компенсаторів немає. Тобто нам говорять – такі заходи вводити можна, але при цьому говорять – а компенсаторів ви не отримаєте. Тоді тут немає логіки. На Заході розуміють, що це вбиває економіку, вони роблять компенсатори, то ми вводимо ці заходи і вбиваємо економіку… Має бути інший підхід", – сказав Олексій Якубін.

 

Експерт зауважив, що, окрім відсутності компенсаторів під час карантину, в Україні ще й зростають комунальні тарифи для населення.

 

"Мало того, що доходи і так падають, так ще збільшується додаткове навантаження!" – резюмував політолог.

 

Нагадаємо, у суботу, 14 листопада, в Україні почав діяти "карантин вихідного дня", який передбачає закриття торгово-розважальних центрів, спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, а також забороняється робота театрів і проведення масових заходів. Крім того, не дозволено приймати відвідувачів у барах, ресторанах, кафе та установах розважальної сфери.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу