КИЕВ
06:31
Брюссель
05:31
Москва
07:31
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Заяви урядовців про створення ракетного носія легкого класу до 2024 року – це політична акція, - експерт

13 ноября, 17:00  Экономическая  Украина

 

Уруський, як і багато інших міністрів, озвучує такі «космічні» ідеї з розрахунку на подальшу політичну карєру. Його заява  про створення ракетного носія легкого класу до 2024 року більше схожа на політичну кампанію, аніж на реальні плани формувати й розвивати державну політику стратегічних галузей промисловості. Про це розповів політолог Володимир Воля.

 

ракетний носій легкого класу, Уруський, Володимир Воля,  ракетный носитель легкого класса, Уруский, Владимир Воля.

 

“ Не виключено, що він намагається засвітитися якомога яскравіше на меседжах, які можуть подобатися українцям і Президенту. Багато міністрів вкладатимуть багато зусиль у власний піар на тлі заяв Зеленського про розпуск Ради”, - каже експерт у коментарі УНН

 

Воля зазначає, що займатися анонсованою розробкою подібних ракетних носіїв в Україні надалі можливо виключно за допомогою іноземних приватних інвестицій. Але віце-прем’єр-міністр так і не назвав потенційних інвесторів, які готові й здатні спонсорувати цей задум.

 

“Поки що виглядає так, що міністр Уруський — активний у медійному плані, у нього дуже багато ідей, що можна робити, і, певною мірою, ці ідеї можна розглядати виключно як загравання з українцями”, — вважає політолог.

 

За словами експерта, вся діяльність віце-прем’єра на посаді більше схожа на політичну кампанію, аніж на реальні плани формувати й розвивати державну політику стратегічних галузей промисловості.

 

“Подібні заяви Уруського виглядають як політична компанія, націлена на політичні проекти, а не на реальні ідеї та дії”, — підсумував він.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу