КИЕВ
08:21
Брюссель
07:21
Москва
09:21
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У святкові дні банки не працюватимуть

19 декабря, 13:00  Экономическая  Украина

 

У період з 28 грудня до 7 січня включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, розрахований Нацбанком 27 грудня.

 

Банки, святкові дні, робочі дні, електрона платіжна система, НБУ, перекази, вихідні,  Банки, праздничные дни, рабочие дни, электронная платежная система, НБУ, переводы, выходные.

 

25 грудня у банківських установах вихідний. З  29 грудня і до 1 січня включно банки не працюватимуть. Робочі дні 30 і 31 грудня перенесуть на суботи - 21 і 28. Про це повідомили в НБУ.

 

2 січня робочий день у всіх банках, але без обслуговування клієнтів. Міжбанківські перекази грошей через системи електронних платежів 2 січня не здійснюватимуться.

6 і 7 - вихідні, а 11 січня навпаки робочий у всіх банках. Аналогічним чином буде працювати і система електронних платежів, тому враховуйте святковий графік роботи банків, щоб встигнути закрити всі фінансові питання.

 

В НБУ наголосили, що банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.

 

26, 27 грудня система електронних платежів (СЕП) працюватиме в режимі продовженого на 2 години банківського дня.

 

28 грудня до 13:00 через СЕП можуть відбуватися лише платежі між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до НБУ та органів Держказначейства. Цього дня НБУ та органи Держказначейства можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

 

День роботи СЕП переноситься з понеділка, 6 січня, на суботу, 11 січня.

 

3, 8 січня СЕП і банківська система працюватимуть у звичайному режимі.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу