КИЕВ
09:49
Брюссель
08:49
Москва
10:49
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Все більше українців обирають роботу по фрілансу, -дослідження

19 декабря, 07:00  Экономическая  Украина

 

Середній  гонорар фрілансера за один проект виріс на 12% до майже 2000 гривень. Кількість фрілансерів  на українському ринку збільшилась на  55%. Замовників їхньої роботи побільшало на 35%. Такі дані оприлюднили у  дослідженні українського сервісу Freelancehunt.

 

фріланс, Freelancehunt, дослідження,  айтішники, дизайнери, маркетинг,  копірайтинг, вакансії, пошук роботи, робота на дому, фриланс, Freelancehunt, исследования, айтишники, дизайнеры, маркетинг, копирайтинг, вакансии, поиск работы, работа на дому.

 

У дослідженні відзначається, що половину всіх грошей серед фрілансерів отримують айтішники. Далі йдуть дизайнери, при чому їх не набагато менше за айтішників, однак опублікованих проектів по даній категорії вдвічі менше. Бюджети у них в середньому в 5 разів менше, ніж у програмістів.

 

Далі в рейтингу популярних напрямків слід маркетинг, загальний бюджет в якому лише трохи поступається дизайну, за ним копірайтинг. При цьому конкуренція у цих категоріях найвища, виконавців удвічі більше, ніж замовлень.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу