КИЕВ
19:04
Брюссель
18:04
Москва
20:04
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Нові власники Vodafone Україна обіцяють, що для клієнтів нічого не зміниться

05 декабря, 12:00  Экономическая  Украина

 

Vodafone Україна уже продали  азербайджанській компанії  NEQSOL Holding. Нові власники запевнили –  бренд змінювати не будуть, послуги компанія як надавала, так і надаватиме – для клієнтів нічого не зміниться.

 

МТС, водафон, Vodafone Україна, Bakcell, мобільний звязок, мобільні оператори, NEQSOL Holding.

 

NEQSOL Holding викупила українського мобільного оператора у російських власників за 734 мільйони доларів.

 

 У прес-службі компанії заявили, що угода була завершена в рекордно короткі терміни.

 

"З придбанням однієї з найуспішніших компаній в Україні ми реалізуємо нашу стратегію міжнародного розширення. Як стратегічний інвестор, ми маємо довгострокове бачення і сприятимемо подальшому розвитку компанії", – запевнив засновник і власник групи компаній NEQSOL Holding Насіб Гасанов.

 

У NEQSOL Holding обіцяють, що зміна власника не вплине на діяльність Vodafone Україна. Вони продовжуватимуть надавати послуги під брендом Vodafone і виконувати всі зобов'язання перед клієнтами й партнерами.

 

Також стратегія компанії передбачає інвестиції у впровадження передових технологій та інновацій на телекомунікаційному ринку України.

 

Нагадаємо, чутки про те, що акції Vodafone Україна викупить азербайджанська компанія з’явились ще у липні.  Як ми уже повідомляли в кінці листопада російська компанія  МТС підтвердила, що продає Vodafone Україна. 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу