КИЕВ
17:57
Брюссель
16:57
Москва
18:57
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У головному офісі ПриватБанку проводять обшуки

11 сентября, 15:15  Экономическая  Украина

У ПриватБанку повідомили, що до їхнього головного офісу у Дніпрі прийшли невідомі люди зі зброєю. У прес-службі Національної поліції Дніпра hromadske підтвердили, що там проводять обшуки представники поліції.


Цю інформацію hromadske повідомили у прес-службі банку.


«Підтверджую візит невідомих осіб із зброєю. Обшуку ніякого не було», - повідомила прес-секретарка ПриватБанку Інна Музичук.


Видання «НВ Бізнес» повідомляє, що до головного офісу банку прийшли з обшуками працівники поліції Дніпра. Також цю інформацію поширив інвестиційний банкір Сергій Фурса, який пов'язав обшуки у державному банку із зустріччю президента України Володимира Зеленського з колишнім власником ПриватБанку Ігорем Коломойським.

 

«Наразі у головному офісі ПриватБанку проводяться обшуки. Працівники банку співпрацюють зі слідством», - повідомили у прес-службі поліції.


Обшуки проводять за статтею 264 Кримінального кодексу (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).


Нагадаємо, Зеленському закидають зв'язки з Коломойським, зокрема Петро Порошенко після першого туру виборів президента заявив, що доля звела його з «маріонеткою Коломойського».


Олігарх і чинний президент відкидають неформальний вплив Коломойського, хоча останній і говорив, що на виборах він та глава МВС Арсен Аваков були у «фан-клубі Зеленського». Також олігарх говорив, що після перемоги Зеленського на виборах майже не спілкується з ним, але «морально підтримує».


Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, коли ще був кандидатом у депутати, заявляв, що Коломойський намагається побудувати окрему групу з мажоритарників.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу