КИЕВ
07:45
Брюссель
06:45
Москва
08:45
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Уряд ухвалить програму відновлення місцевих доріг

05 июля, 13:11  Экономическая  Украина
Погані дороги є актуальною проблемою в Україні

Відповідну програму фінансування розробив "Укравтодор".

Глава Кабінету міністрів України Володимир Гройсман заявив, що уряд у ході засідання 5 липня ухвалить програму відновлення місцевих доріг. Про це прем'єр-міністр заявив у ході засідання Кабміну, передає кореспондент РБК-Україна.


 

За словами Гройсмана, державне підприємство автомобільних доріг "Укравтодор" розробило відповідну програму фінансування відновлення цих доріг.


"Ми прийняли рішення створити ще одну програму - програму відновлення саме цих доріг. Для того, щоб ми поєднали районні центри, обласні центри. Нам потрібна програма фінансування... Таку програму розробив "Укравтодор". Сьогодні ми її розглянемо та підтримаємо", - заявив він.


Нагадаємо, раніше в Україні підвищили вимоги до якості асфальту: так, нові будівельні норми містять рекомендаційну вимогу - застосовувати модифіковані бітуми при укладанні асфальтобетонного покриття на більшості трас.


Як писало РБК-Україна раніше, Україна залучить у 2019 році на ремонт доріг 5 млрд гривень коштів міжнародних фінансових організацій. З масштабних проектів - це капітальний ремонт дороги М-01 від Києва до транспортного вузла Кіпті в Чернігівській області, включаючи об'їзну дорогу міста Бровари.

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу