КИЕВ
10:38
Брюссель
09:38
Москва
11:38
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Нічний тариф на світло для населення скасовувати не будуть

26 июня, 16:25  Экономическая  Украина
Нічний тариф для населення не скасовуватимуть

Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЭКУ) не має наміру скасовувати нічний тариф на постачання електричної енергії для побутових споживачів з липня 2019 року, як про це заявив голова правління "Житомиробленерго" Олексій Шекета.


 

 

Про це сказано в повідомленні НКРЕКП, передають Українські Новини.


"НКРЕКП повідомляє, що тарифи на електроенергію для побутових споживачів (населення), диференційовані за періодами часу (нічний тариф), продовжать діяти після 1 липня 2019 року", - сказано в ньому.


Також наголошується, що НКРЕКП не ухвалювала рішення про визнання таким, що втратив чинність, постанови НКРЕКП від 26.02.2015 № 220 "Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню".


Раніше у ЗМІ повідомлялося, що голова правління "Житомиробленерго" Олексій Шекета заявив про скасування "нічного тарифу" для населення з 1 липня 2019 року.


Раніше Кабінет Міністрів України заявив, що вартість електроенергії для населення після проведення реформи ринку не зросте.


Тим часом експерт з енергетики і представник президента в Кабміні Андрій Герус заявив, що Володимир Зеленський жартував і не обіцяв знизити тарифи на газ і електроенергію для населення.


Раніше у Зеленського вже відхрестилися від зниження комунальних тарифів.

 

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу