КИЕВ
13:16
Брюссель
12:16
Москва
14:16
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Секретар РНБО Данилюк назвав терміни отримання наступного траншу МВФ

МВФ

Україна може отримати наступний транш кредиту від Міжнародного валютного фонду у кінці літа або восени.

 

Про це заявив новопризначений секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк, відповідаючи на питання журналістів за підсумками зустрічі команди Зеленського з представниками місії Міжнародного валютного фонду.

 

«Після формування уряду після парламентських (виборів - УНІАН). Транш важливий, але він важливіший для Національного банку, він поповнює золотовалютні резерви. Зараз важливо, щоб уряд виконував свої зобов'язання як внутрішні, так і зовнішні. Тому тут важлива співпраця з МВФ... Кінець літа або восени (можна очікувати новий транш фонду - УНІАН)», - сказав Данилюк.

 

В Україні другий тиждень працює місія МВФ з метою оцінки виконання умов для надання нашій країні чергового траншу кредиту на 1,3 млрд дол. в рамках діючої програми stand-by і вивчення питання про відповідальність за незаконне збагачення, в лютому скасованої рішенням Конституційного суду України. Минулого тижня у МВФ заявили про готовність відновити переговори про подальшу співпрацю з Україною після виборів і формування нового уряду.

 

 

Джерело:УНІАН

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу