КИЕВ
14:21
Брюссель
13:21
Москва
15:21
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Министры Яценюка не станут олигархами

31 июля, 16:19  Экономическая  Украина

Члены Кабинета министров, народные депутаты и другие высокопоставленные чиновники будут получать "голый оклад" в размере 6,5 тысяч, сообщил премьер-министр Арсений Яценюк.

"Мы сегодня приняли решение, которое касается зарплат народных депутатов Украины, членов правительства и высокопоставленных чиновников - минус 10 тыс.грн. по каждому чиновнику и депутату. Мы оставили голый оклад, который будет составлять вместо 17 тыс. грн. 6,5 тыс. грн.", - сказал А.Яценюк на брифинге в четверг в Киеве.

Он подчеркнул, что считает это правильным решением.

При этом Яценюк выразил сомнения, что министры в связи с распадом коалиции поменяются. 


"Это возможно только тогда, когда мы соберем под это голоса. Сложно работать, когда кадровые вопросы не решаются быстро и эффективно. Понятно, что сейчас, в предвыборный период будет непросто получить поддержку членов парламента для переформатирования правительства", - сказал он на пресс-конференции в четверг в Киеве.

"Я вам скажу честно - будет переформатирование, не будет переформатирование - мы будем выжимать из этого правительства все, что можно выжать", - добавил он.

На фото Яценюк в общем терминале аэропорта

Источник: Интерфакс-Украина

Версия для печати


Оставить комментарий

 

gest 

Головне, що в нього просто не піднімається рука на найсвятіше в неньці Україні - на надприбутки наших нуворишів-багатіїв та злодіїв корупціонерів. Декілька запитань А. Яценюку, відповідь на які відразу перетворили б український держбюджет на набитий золотом Клондайк: 1.Де ж ті 100 мільярдів доларів, що за інформацію на той момент ще чинного Генпрокурора Мохніцького були вкрадені збіглим Зеком? Невже Україні у спадок від нього залишився лише золотий батон та страуси у Межигір’ї, які до речі потрібно кормити за державний рахунок. 2. Яка робота ведеться з офшорними схемами, щоб повернути в Україну вивезені десятки мільярди доларів? Тиша ніби на кладовищі. 3. Як іде процес виведення половини економіки України із тіні? Знову ніяких здвигів. 4.Якщо нова, майже революційна влада, вже не допускає крадіжок десятків мільярдів з держбюджету, як пристарій «злочинній» владі, де ж тоді ці мільярди? 5.Як там справи з митницею? Адже країні на всіх перехрестях відкрито продається контрабанда? Подібні запитання можна задавати до безкінечності. Та одна біда, щоб дати відповідь на них, а значить і отримати додаткові сотні мільярдів до бюджету, потрібно наполегливо працювати, вступати в конфлікти з сильними цього світу, позбавляти самого себе звичних надприбутків. А тут все так просто і легко: в уряді написали папірець, депутати тицьнули в кнопки… І вже є готовий закон, за яким Арсеній Яценюк буде знову і знову дерти з найбільш незахищених людей України нові і нові мільярди. З рештою, ну що тут з ним поробиш, робота в нього така. Чи ще є, чи вже була. Василь Довганенко.

31.07.2014, 17:45
232323 

Нині, «камікадзе»з Чернівців простому люду більше нагадує пропитого коновала, який з бодуна, тупим заржавілим серпом, намагається зробити операцію на стравоході українців, що здуру, піддавшись на полум’яні промови, ціною небачених жертв, привели до влади подібних ветеринарів.Нині, «камікадзе»з Чернівців простому люду більше нагадує пропитого коновала, який з бодуна, тупим заржавілим серпом, намагається зробити операцію на стравоході українців, що здуру, піддавшись на полум’яні промови, ціною небачених жертв, привели до влади подібних ветеринарів.

31.07.2014, 17:44


Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу