КИЕВ
16:35
Брюссель
15:35
Москва
17:35
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Візит Байдена є демонстрацією того, що США перестають шукати компроміси з Путіним, - Артем Кройтор

20 февраля, 19:00  Политическая  Украина

 

Візит президента США Джо Байдена до України означає те, що Росія отримає силову відповідь замість компромісів, - вважає кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Одеського Національного університету імені І.І. Мечникова Артем Кройтор.  

 

Артем Кройтор, Байден, Київ, політолог

 

"Візит Байдена є демонстрацією того, що США перестають шукати компроміси з Путіним і вказують на те, що вирішення конфлікту можливе лише коли Росія, як держава з елітою "гопників", отримає силову відповідь", – зазначив політолог Українським Новинам. 

 

На його думку, цим візитом президент США підкреслює неухильність активної військової, економічної, політичної підтримки Україні та демонструє усьому світу чітку позицію США, щодо необхідності надання військової допомоги Україні і засудження РФ як загрози усій світовій демократії.

 

 

Кройтор зазначив, що Байден намагається не повторити своєї помилки 2014 року (в якості віце-президента США), коли допомога Україні була не достатньою і коли лідери західних демократій шукали компромісу з Путіним;

 

США демонструють свою геополітичну присутність в Європі і прагнення розширювати антиросійську коаліцію;

 

"Цей візит є символічно-демонстративним, а в політичному сенсі варто розглядати його як демонстрацію готовності США до якомога більшої підтримки України у відновлені її повної територіальної цілісності. Цей візит є сигналом і для тих держав які, прагнуть зберігати нейтральність, або проросійську позицію у цій субстанційній війні автократії проти демократії", – додав політолог.

 

Як повідомляли Українські Новини, голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко (фракція "Слуга народу") вважає, що візит президента США Джозефа Байдена до України  – сигнал, спрямований президенту Росії Володимиру Путіну, що РФ вже програла війну.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу