КИЕВ
19:26
Брюссель
18:26
Москва
20:26
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Мінськ не буде для ТКГ «майданчиком» для переговорів, - Резніков

06 апреля, 11:00  Политическая  Украина

У Білорусі зараз "домінує певна думка проросійського напряму та антиукраїнського характеру", тому українська делегація в Тристоронній контактній групі буде шукати іншу країну для переговорів по Донбасу.  Про це заявив  Олексій Резніков.

 

У Білорусі зараз "домінує певна думка проросійського напряму та антиукраїнського характеру", тому українська делегація в Тристоронній контактній групі буде шукати іншу країну для переговорів по Донбасу.  Про це заявив  Олексій Резніков.

Віце-прем'єр-міністр, міністр реінтеграції вважає, що сьогодні Білорусь знаходиться під впливом Російської Федераціїповідомляє УНІАН.

 

"Ми категорично повідомили, що не будемо брати участь в засіданнях ТКГ, якщо раптом завершаться сьогодні карантинні обмеження і буде запропоновано продовжити ті консультації, як і раніше, безпосередньо в Мінську. Ми пояснили, що українська делегація не буде спрямовувати своїх членів в Мінськ для зустрічей в реальному житті. Все одно доведеться шукати іншу країну та інше місто ", - повідомив він.

За словами Резнікова, в Білорусі зараз "домінує певна думка проросійського напряму та антиукраїнського характеру". 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу