КИЕВ
23:56
Брюссель
22:56
Москва
00:56
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Мендель мала б звільнитись після скандальних заяв щодо Аслунда, - політолог

09 марта, 13:00  Политическая  Украина

 

Прессекретарка Володимира Зеленського – Юлія Мендель, яка своїми заявами фактично вчинила міжнародний скандал  повинна вибачитись перед Андерсом Аслундом  та взяти всю провину на себе, це дасть змогу зберегти політичний імідж Зеленського, а отже і всієї країни. Про це в заявив політолог Віктор Уколов.

 

 Прессекретарка Володимира Зеленського,  Юлія Мендель, Андерс Аслунд, скандал, заява, вибачення, політолог, Віктор Уколов

 

Він зазначив, що був свідком не одного скандалу за участі Мендель, проте те, що вона вступила у публічну полеміку з Аслундом його відверто вразило.

 

“Буває, що людина не вміщається в цих рамках, і інколи вона настільки неоковирна, що вона просто не може стати на цю посаду і постійно робить якісь помилки”,- сказав Уколов ефірі “Прямого”.

 

“Я був свідком, так само як і ви, багатьох скандалів, в які потрапляла Юлія Мендель. Але останній мене просто вразив. Вступити в публічну полеміку з Андерсом Аслундом – на мою думку, це є помилкою для прессекретаря”, – підкреслив політолог.

 

Він зауважив, що прессекретар має говорити про людину на яку вона працює, а не давати оцінку критикам.

 

“На мій погляд, прессекретар має говорити, перш за все, про свого шефа, в якого вона працює. Вона має пояснити людям мотиви його вчинків, наслідки його вчинків. Наприклад, роз’яснити його рішення. А давати оцінки його критикам – це є просто нижче будь-якого рівня, який може мати прессекретар”, – заявив Віктор Уколов.

 

“Тобто після цього треба було йти у відставку. Але я вірю, що вона не піде у відставку”, – додав політолог.

 

Він зазначив, що президент тримає поблизу себе людей, які завдають шкоди його політичному іміджу через те, що вони хвалять його, як главу державу.

 

Уколов зауважив, що Мендель повинна вибачитись та взяти всю провину на себе, це дасть змогу зберегти політичний імідж Зеленського, а отже і всієї країни.

 

“По-перше, вибачитись, взяти на себе провину, навіть якщо вона вважає, що вона абсолютно ні в чому не винна. Тому що для нормального прессекретаря найголовніше – підтримати імідж людини, на яку ти працюєш, яка в даному випадку є на чолі України. Тобто президента Зеленського”, – заявив політолог.

 

Крім того, за його словами Мендель має зрозуміти, що прессекретар не повинен оцінювати критиків, як би їй того не хотілося.

 

“По-друге, говорити в майбутньому про президента Зеленського, а не про інших людей. Особливо стримувати оцінки тих, хто критикує вашого шефа, незалежно від того, як би хотілося вступити в таку дискусію, нахамити, дати оцінку критикам президента”, – підкреслив Уколов.

 

“Тому що наша країна є демократична. Це не є Росія, у нас такого не пробачають. А у світі – тим більше”, – зауважив політолог.

 

Нагадаємо, Андерс Аслунд у коментарі до статті прессекретарки Володимира Зеленського про те, що президент готовий кинути виклик будь-якому олігархові, запитав у Мендель, чому український президент жодного разу критично не висловився про Коломойського.

 

Натомість Мендель заявила, що Аслунд, очевидно, пише це під впливом “старих наративів дезінформації”,а не спирається на актуальну інформацію, а також тому, що його “звільнили”. 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу