КИЕВ
20:00
Брюссель
19:00
Москва
21:00
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Після вироку Стерненку Крісло Венедіктової хитається, - Олег Саакян

01 марта, 17:00  Политическая  Украина

 

На Банковій розуміють, що крісло під генпрокуроркою Іриною Венедіктовою сильно розхиталось після оголошення скандального вироку активісту Сергію Стерненку. Тому вона почала частіше з'являтись в ефірах телеканалів. Про це заявив  політолог Олег Саакян.

 

Політолог, Олег Саакян, Венедіктова, вирок, Стерненко, крісло, генпрокурор, скандал, активіст

 

На його думку, Венедіктовій не просто так тепер "полюбились" інтерв'ю та коментарі для медіа. У такий спосіб вона вибудовує свій публічний захист та позицію, адже розуміє, що її ситуація – нестабільна.

 

 

"Ці події дійсно похитали крісло. Однак незрозуміло ще, чи буде щодо неї кадрове рішення", – сказав Саакян, передає 24 канал. 

 

Її поява в медіа говорить про те, що почали нервувати, перейматися. Відповідно, почало хитатися крісло. Я не певен, що на Банковій визріло рішення щодо її заміни, – запевнив політолог.

 

 

Він нагадав, що ще є справа "Приватбанку", у якій Венедіктова може бути корисною та потрібною. За словами Саакяна, є й інші, менш відомі кейси.

 

"У цьому разі на Банковій є аргументи як за те, щоб її звільняти, так і за те, щоб її залишити. Це залежить не від результативності її роботи, а від розкладів всередині Офісу Президента і ширших парламентів", – підсумував політолог.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу