КИЕВ
15:20
Брюссель
14:20
Москва
16:20
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Історія з сепаратистами у «95 кварталі» показує наші провали в інформаційному просторі, - Віктор Міщишин

21 января, 17:00  Политическая  Украина

 

Участь команд з окупованого Криму та ОРДЛО у російській версії українського проєкту «Ліга сміху», яку випускатиме російський канал СТС -  може бути використаний з пропагандистською метою, який би він не мав політичний характер. Про це заявив політолог та учасник АТО Віктор Міщишин.

 

 «95 квартал», політолог, учасник АТО, Віктор Міщишин, сепартаисти, Крим, ОРДЛО, Ліга сміху, Росія

 

 

«Це насправді дуже сумна історія. Вона показує наші провали в інформаційному просторі та його захисті. Напевно, не така вина молодих людей, які беруть участь у цих кастингах у Росії, як у дорослих дядьків, які орудують великими грошима. Будь-який подібний проект РФ може бути використаний з пропагандистською метою, який би він не мав політичний характер», — розповів він.

 

Раніше стало відомо, що участь у російській версії «Ліги сміху», проєкту студії «Квартал 95», братимуть команди з окремих районів Донецької області, окупованого Росією Криму та материкової України.

 

Відповідна інформація зазначена на сайті міжнародного союзу КВН у «Порядку виступу команд» на кастингу «Ліги сміху».

 

Так, йдеться про команди «Дуэт имени нет» і «Все Пуteam» з Донецька. Окрім того, з Керчі та Сімферополя до Москви поїдуть B. A. N. G та Ельвад Вагнер.

 

Також у фестивалі братимуть участь команди з материкової України, зокрема МУА, Збірна медиків та Збірна Одеси з однойменного міста, «Падік 19» із Запоріжжя і «Подруга твого хлопця» з Харкова.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу