КИЕВ
17:26
Брюссель
16:26
Москва
18:26
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Валентина Резніченка повернули на посаду губернатора Дніпропетровської області

10 декабря, 12:00  Политическая  Украина

 

Губернатора Дніпропетровської області Олександра Бондаренка звільнили з посади. Замість нього очолювати обладміністрацію буде Валентин Резниченко. Про це стало відомо на засіданні Кабінету Міністрів.

 

Валентино Резніченко, губернатор Дніпропетровської області, Олександр Бондаренко, партія Пропозиція

 

Так, кадрове рішення про звільнення Олександра Бондаренко розглянули на засіданні Уряду 9 грудня. У відповідному документі сказано, що губернатор звільнений за обопільною згодою. Однак у зв'язку з чим Бондаренко скоротили, не повідомляється.

 

Замість нього область очолюватиме Валентин Резниченко, який раніше вже був губернатором з 2015 по 2019 роки. У 2020-му Резніченко також став депутатом Дніпропетровської облради від партії "Пропозиція".

 

Першочерговим завданням новообраного губернатора, за його ж словами, стане швидке ухвалення обласного бюджету, боротьба з поширенням коронавірусної інфекції, а також завершення реформи децентралізації.

 

«Я розумію відповідальність, яка буде на мене покладена. Зможу ефективно працювати для втілення регіональної політики Уряду і Президента», — підкреслив Валентин Резниченко.

 

Відзначимо, що тепер посаду Резниченко повинен затвердити своїм указом Президент України Володимир Зеленський.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу