КИЕВ
04:46
Брюссель
03:46
Москва
05:46
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Я не бачу у найближчій перспективі, що резолюція ОНН наблизить ситуацію з поверненням Криму, - Дяденко

09 декабря, 09:00  Политическая  Украина

 

Резолюція  Генеральної асамблеї ООН  щодо російської мілітаризації окупованого Криму не дозволяє замовчати ситуацію і надалі триматиме питання анексії Криму на світовому порядку денному. Про це заявив політолог Михайло Дяденко.

 

Резолюція  Генеральної асамблеї ООН , російська мілітаризація, Крим, окупація,  політолог, Михайло Дяденко.

 

За його словами, у питанні деокупації територій Україна повинна вимагати посилення санкцій проти Росії.

 

«Я не бачу у найближчій перспективі, що це наблизить ситуацію з поверненням Криму. Звичайно, це не означає, що Україна повинна нічого не робити. І ухвалене рішення не дозволяє замовчати ситуацію і надалі триматиме питання анексії Криму на світовому порядку денному. Однак без зміцнення України, без суттєвого економічного зростання, без пошуку нових нетрадиційних союзників у цьому напрямку, його не вирішити», ? сказав Дяденко у коментарі «Слово і діло».

 

Експерт додав, що питання повернення Криму швидко не вирішиться, але має лишатися у центрі міжнародної уваги. На його думку, політика України має бути спрямована на посилення санкцій проти РФ.

 

«Питання окупованого Криму має постійно бути у фокусі уваги і не зникати зі світового порядку денного. Україні варто сьогодні зосередитися на питанні Донбасу, перш за все, на просуванні мирного процесу та посиленні міжнародного напрямку щодо активізації тиску на Російську Федерацію», ? наголосив політолог.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу