КИЕВ
02:54
Брюссель
01:54
Москва
03:54
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Валерій Димов: У Зеленського ніякого плану «Б» завершення війни не буде

04 декабря, 16:00  Политическая  Украина

Війна на Донбасі почалася набагато раніше, ніж пандемія. Зеленський, даючи цю обіцянку, або не до кінця розумів ситуацію, або банально збрехав. Про це розповів політолог Валерій Димов.

 

Валерій Димов, політолог, Зеленський, війна на Донбасі

 

«Зійтися посередині ніколи не виходить, останні події в Нагірному Карабасі це і показали. Тому від президента Зеленського я нічого не очікую, ніякого плану «Б» не буде», - вважає Димов.

 

Він зазначає, що рік тому президент був у своїх діях пов'язаний, з одного боку, передвиборчими обіцянками, а з іншого - тиском свого російського колеги. Тоді й був здійснений обмін полоненими.

 

Але кого на кого обміняли? Росія у своїх руках тримала журналістів і діячів культури, а Україна - бандитів, за якими були зазначеним вбивства і терористичні акти.

 

«Коли змінюють професорів і журналістів на злочинців - це не обмін, по суті - це виконання умов країни-терориста», - вважає Димов

 

Що ж до епідемії коронавірусу, це, на думку політолога, абсолютно інша справа. Однак перед президентом відкривається чудова можливість списати всі свої огріхи на цю епідемію.

 

Відносно «плану Б» Димов впевнений: головний секрет цього плану полягає в тому, що його немає.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу