КИЕВ
07:25
Брюссель
06:25
Москва
08:25
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Політолог пояснила чому так стрімко падає рейтинг Зеленського

12 ноября, 11:00  Политическая  Украина

 

Багато передвиборних обіцянок,  такі як кінець епохи бідності, зниження тарифів і податків виконаються з точністю навпаки. Економічна ситуація стала набагато гірше. Тому падіння рейтингу і Зеленського і його партії закономірність. Про це розповіла політолог Олеся Яхно.

 

Зеленський, рейтинги, політолог, Олеся Яхно.

 

 

«Цілком закономірно, що рейтинги представників влади - і Володимира Зеленського, і партії «Слуга народу падають. Обіцянки давалися на протиставленні себе попередникам. А тепер виявилося, що багато з того, за що так критикували минулу владу, насправді мало позитивний ефект. Багато звинувачення виявилися безпідставними, а обіцянки в масі своїй - не виконані», - розповіла політолог в коментарі «Телеграфу».

 

Коментуючи зростання недовіри до Зеленському, Шмигаля, Єрмака, аналітик пов'язує це з величезною кількістю помилок, які робить діюча влада практично на всіх напрямках. Згідно з останнім соцопитуванням Центру Разумкова, 65,5% українців вважають, що події в нашій країні розгортаються в неправильному напрямку.

 

«Логічно, що рейтинги будуть знижуватися. Позиція влади розмита з багатьох питань. Тактика Зеленського і "Слуги народу" по утриманню різних вже не працює. У підсумку - будуть набирати інші.  Питання лише в тому, наскільки рейтинг Зеленського і «команди» може розійтися по іншим політикам і партіям. І з тих, кого ми знаємо, і по потенційно новим проектам», - підкреслює Олеся Яхно.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу