КИЕВ
20:50
Брюссель
19:50
Москва
21:50
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Ігор Рейтерович увійшов у ТОТ-20 найбільш цитованих політичних експертів

17 января, 10:15  Политическая  Украина

Керівник політико-правових програм Українського Центру суспільного розвитку Ігор Рейтерович увійшов у топ-20 найбільш цитованих політичних експертів за підсумками грудня 2019 року. 

Ігор Рейтерович, ТОТ-20 найбільш цитованих політичних експертів, Український Центр суспільного розвитку, Український інститут аналізу і менеджменту політики,  Володимир Фесенко,  Олексій Голобуцький та Руслан Бортник.  Асоціація професійних політичних кон

 

Дослідження оприлюднив Український інститут аналізу і менеджменту політики. Порівняно з листопадом кількість його згадок у ЗМІ збільшилася на 29 пунктів.


Найбільш цитованими  в засобах масової інформації політичним експертом в грудні 2019 року стали Володимир Фесенко,  Олексій Голобуцький та Руслан Бортник.  


Кількісний аналіз Інституту виконується за результатами моніторингу більш 1,4 млн. повідомлень новинного формату в аналітичній системі «Медіатека»: публікацій новинних агентств, інтернет і друкованих ЗМІ, повідомлень на телебаченні, радіо та повідомлень в Facebook.


Нагадаємо, згідно дослідження Асоціації професійних політичних консультантів Ігор Рейтерович входить  до топ-10 найвпливовіших українських політологів.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу