КИЕВ
08:54
Брюссель
07:54
Москва
09:54
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Заворушення в Києві: є постраждалі (ВІДЕО)

17 декабря, 13:00  Политическая  Украина

 

Бійки, каміння, розбиті вітрини та слиногінний газ. Акції протесту під стінами парламенту переросли у заворушення. В Нацполіції повідомляють про двох постраждалих правоохоронців.

 

бійка під парламентом, мітинг, акції протесту, заворушення, ринок землі, земельний закон, поліція, сутички, столкновения, митинг под ВР, пряма трансляція, постраждалі, мітинг проти ринку землі.

 

Інформації про кількість постраждалих мітингарів поки немає, втім на відео, які оприлюднюють в мережі учасники акції видно людей з закривавленими обличчями, карети швидкої забирають постраждалих. 

 

«За попередніми даними, внаслідок конфліктної ситуації тілесні ушкодження отримали двоє поліцейських. Їх доставили у лікарню для надання медичної допомоги. За підозрою у скоєнні протиправних дій до територіального управління поліції доставили одного активного учасника інциденту. Після з’ясування усіх обставини його діям буде надана правова оцінка», - йдеться в повідомленні Нацполіції.


 

В самому парламенті депутати від "Батьківщини" та "ОПЗЖ" заблокували трибуну і повісили банер "Не дамо розкрасти землю!". 

 

Сутичка сталася через те, що мітингувальники спробували встановити палатки під ВРУ, а силовики цьому перешкодили.

 

Як відомо, цього тижня Верховна Рада збирається голосувати за законопроект про відкриття ринку землі у другому читанні.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу