КИЕВ
15:34
Брюссель
14:34
Москва
16:34
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Поліція заперечує, що обшуки у Мухарського пов’язані зі справою Шеремети

16 декабря, 15:20  Политическая  Украина

 

Обшуки у Антіна Мухарського відбулись через наркотики, а не справу Шеремети. Поліція прийшла до орендарів, а не до власника квартири. Про це повідомили в Нацполіції.

 

Павло Шеремета, вбивство Шеремети, арсен Аваков, поліція, МВС, ГПУ, Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко, "Лиса", Яна Дугар, подружжя Інни Владислава Грищенків, "Пума" та "Буча", Антін Мухарський, обшуки, квартира на Подолі, Влад Дорош, адвокат Кузьменко.

 

«Обшук у помешканні, яке актор здавав в оренду, відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через всесвітню мережу Інтернет», - сказано в повідомленні.

 

В поліції повідомили, що слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального  кодексу України. Встановлено, що група осіб організувала Інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом «закладок». При цьому поліцейські з‘ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві.

 

«На підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження (володільцем квартири є Антін Мухарський)», - йдеться в повідомлені.

 

У результаті із помешкання вилучили комп‘ютерну техніку, сімкартки, банківські картки та телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності. Призначені експертизи.

 Нагадаємо, обшук у себе Мухарський пов'язав із затриманнями та обшуками в учасників волонтерського руху в Україні та спротиву російській агресії.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу