КИЕВ
10:04
Брюссель
09:04
Москва
11:04
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Справа Садового: запобіжний захід будуть оскаржувати

28 ноября, 09:00  Политическая  Украина

 

Мер Львова не збирається платити мільйону заставу – вважає справу проти нього надуманою і рішення суду планує оскаржувати.

 

справа Садового, мер Львова, Садовий, Зеленський, прокуратура, запобіжний захід, незаконне виділення земоі, садовий звинувачення, дело Садового.

 

Мер Львова Андрій Садовий збирається оскаржити рішення Вищого антикорупційного суду, який напередодні обрав йому запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 мільйона 56 тисяч 550 гривень, повідомляє Радіо Свобода. 

 

«Ми очікували, що буде повністю відмовлено прокуратурі в будь-якому забезпеченні, тому я буду, звичайно, подавати апеляцію, буду вимагати, щоб не було ніякого забезпечення», – сказав Садовий/ 

 

Прокуратура просила для Садового 50 мільйонів гривень застави, і також оскаржуватиме запобіжний захід.

 

 21 листопада Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила підозру міському голові Львова Андрію Садовому в зловживанні владою та службовим становищем під час продажу земельної ділянки в Рясному-Руському «без аукціону за заниженою вартістю».

 

 

Львівський міський голова пояснював, що у 2015 році Львів на відкритому конкурсі залучив нідерландського інвестора CTP для будівництва індустріального парку. Компанія купила земельну ділянку за 54 мільйони гривень. Садовий заперечує звинувачення у зловживаннях.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу