КИЕВ
13:35
Брюссель
12:35
Москва
14:35
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Нову владу цікавлять політичні переслідування, а не «справи Майдану», - Подорожній

27 ноября, 10:45  Политическая  Украина

 

За скандалами і інтригами владі не до встановлення справедливості. Нову владу цікавлять переслідування своїх опонентів, а не справи вбивств на Майдані. Таку думку в ефірі програми "ІнфоДень" на "5 каналі" озвучив політтехнолог, експерт Українського Центру суспільного розвитку  Юрій Подорожній.

 

справи майдану, майданівські справи, Євгенія Закревська, голодування, Герої небесної сотні, адвокат родин героїв небесної сотні, розстріл майдану, штурм майдану, поправка 318, позачергове засідання ВР, майдан забуттю не підлягає, дела Майдану, Подорожній.

 

На думку Юрія Подорожнього, причиною цього є байдужість команди Зеленського до розслідування смертей на Майдані.

 

"Справи Майдану – це історія не для них. Я не думаю, що це якась вказівка. Це байдужість. І в підсумку, всі ці ключові справи, які хвилюють людей: хто вбив, чому вбили, хто винен у цьому всьому – їх ці питання не цікавлять", – наголосив Подорожній.

 

Він додав: "Все це чітко озвучив Труба у своїх розмовах. Перед ними стоять абсолютно інші й нові завдання: політичні переслідування їхніх опонентів і за допомогою цього – збереження рейтингів. Все решта – другорядне".

 

Нагадаємо, що адвокатка родин загиблих та потерпілих під час Революції Гідності Євгенія Закревська голодує вже шосту добу через нерозглянуту депутатами Верховної Ради поправку у закон про Державне бюро розслідувань щодо справ Майдану. До голодування долучилися уже 10-ти небайдужих.

 

Це не перша спроба привернути увагу суспільства і влади до ходу слідства.

  

Як ми повідомляли раніше Під Офісом Президента ввечері 14 листопада відбулась акція протесту "майдан забуттю не підлягає. Активісти запалили свічки. Родичі загиблих учасників Революції гідності та потерпілих під час подій Майдану 2013-2014 років  вимагали від глави держави розслідування «майданівських справ».


Дивіться повне відео розмови дивіться тут.


Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу