КИЕВ
15:49
Брюссель
14:49
Москва
16:49
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Донбас: через обстріли згоріло 6 будинків цивільного населення

25 ноября, 09:15  Политическая  Украина

Російську окупанти стріляють по цивільних на Донбасі. Гатять з великокаліберних кулеметів. На дачному масиві згоріло 6 будинків. Про це повідомили в штабі ООС.

 

Штаб ООС, операція обєднаних сил, ранкове зведення, Донбас, війна на Донбасі, пожеже на Донбасі, пожежа на дачах, російсько-українська війна, російські окупанти, пожар на Донбасе, взрывы Донбас, обстрелы, обстріли.

 

24 листопада збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» ворог здійснив 6 обстрілів:

  • біля Тарамчука та Березового— з великокаліберних кулеметів;
  • неподалік Водяного — з мінометів калібру 82 мм;
  • поблизу Красногорівки — з СПГ та великокаліберних кулеметів;
  • двічі біля Мар’їнки — з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

 

 

 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «ПІВНІЧ», неподалік Луганського, зафіксовано ворожий вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

 

Російські окупанти не рахуються з інтересами цивільного населення Донбасу. Так, близько 18.00, під час обстрілу українських позицій в районі Березового Донецької області, вони, з великокаліберних кулеметів, одночасно вели вогонь і по цивільній інфраструктурі.

 

Через застосування збройними формуваннями Російської Федерації трасуючих і бронебійно-запалювальних боєприпасів загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, яка перекинулась на дачний масив. Майже вщент вигоріли 6 будівель.

 

Вчора, 24 листопада, втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок обстрілів не було.

 

Військовослужбовцям Об’єднаних сил вдалося оперативно евакуювати цивільне населення та, близько 23.00, локалізувати пожежу. Жертв немає.

 

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу