КИЕВ
05:16
Брюссель
04:16
Москва
06:16
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Кличко про звинувачення його у держзраді - "це смішно"

07 ноября, 07:11  Политическая  Киев

 

Київський міський голова Віталій Кличко назвав звинувачення його у держзраді смішними і сказав, що справа проти нього не має жодних перспектив. Розганяння теми відкриття кримінального провадження мер вважає штучним  і не боїться жодних перевірок  НАБУ.

 

Кличко про звинувачення НАБУ - це смішно, справа проти Кличка, конфлікт між Богданом і Кличком, Офіс Президента хоче позбутись Кличка, дострокові вибори у Києві, Кличка звинуватили у держзраді, Кличко держзрада.

 

«Цій «новині» вже майже три тижні. І зараз так звані «друзі» розганяють її вже не першою хвилею в інформаційному полі. Неназваний скаржник – фізична особа – звернувся до суду, щоб той зобовёязав НАБУ відкрити провадження. Перспективи ця справа не має, я переконаний. І мені дуже смішно, що там йдеться ще й про нібито держзраду. Нехай перевіряють!», - його заяву з ефіру на телеканалі «Україна» опублікували на офіційному порталі Києва. 


Мер переконаний, що інформації про те, що НАБУ відкрило провадження проти нього та двох його заступників навмисне надають сенсаційного характеру в інформаційному полі.

 

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро на виконання рішення Антикорупційного суду від 18 жовтня відкрило кримінальне провадження щодо можливої державної зради і розкраданні державних коштів мером Києва Віталієм Кличком і його двома заступниками під час забудови столиці.

 

У Вищий антикорупційний суд надійшла скарга на НАБУ про бездіяльність щодо початку розслідування можливих правопорушень Кличка та двох його заступників за ч. 2 ст. 364 ККУ (зловживання службовим становищем) , ч. 2 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди), ч. 3 ст. 191 (розкрадання держкоштів), ч. 1 ст. 111 (державна зрада) та інших злочинів.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу