КИЕВ
20:00
Брюссель
19:00
Москва
21:00
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Уряд погодив звільнення Кличка - нардеп Гончаренко

04 сентября, 14:46  Политическая  Украина
Віталій Кличко

Кабінет Міністрів України у середу, 4 вересня, В Офісі президента розповіли, хто та коли розглядатиме питання звільнення Кличка В Офісі президента розповіли, хто та коли розглядатиме питання звільнення Кличка узгодив звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади глави Київської міської державної адміністрації.

 

 

Про це повідомив депутат Верховної Раді від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.


"Кабмін погодив звільнення Кличка з посади голови КМДА! Київське самоврядування - все", - написав він.


Нагадаємо, під час пресконференції 30 липня керівник ОП Андрій Богдан заявив про те, що йому пропонували 20 млн доларів за те, щоб Хабар, щоб "не рухати" Кличка. Богдан заявив, що йому пропонували 20 млн доларів Хабар, щоб "не рухати" Кличка. Богдан заявив, що йому пропонували 20 млн доларів "не рухати" Кличка з посади голови КМДА.

 

До цього Богдан звернувся до уряду з проханням подати необхідні документи для звільнення Віталія Кличка з посади керівника Київської міської державної адміністрації. Його заступник Руслан Рябошапка висловив сподівання, що це питання буде вирішене на найближчому засіданні Кабінету міністрів. При цьому Рябошапка закликав не політизувати це звільнення.

 
"Є норма закону, згідно з якою голова місцевої державної адміністрації призначається на термін повноважень президента України. Яка може бути політика у тому, що змінився президент і термін повноважень голови місцевої адміністрації закінчився?" - пояснив заступник голови ОП. 


Сам Кличко у  відповідь заявляв, що розподіл повноважень міського голови Києва та керівника столичної державної адміністрації нібито суперечить європейській практиці місцевого самоврядування та звернувся до Національного антикорупційного бюро із закликом відкрити кримінальне провадження за заявою керівника Офісу президента Андрія Богдана про пропозицію йому хабара.

 

 

 

 

Джерело:ТСН

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу