КИЕВ
11:30
Брюссель
10:30
Москва
12:30
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



"Європейська солідарність" пропонує Чийгоза на посаду голови комітету з питань прав людини та деокупації

27 августа, 11:40  Политическая  Украина
Ахтем Чийгоз

Партія "Європейська солідарність" 27 серпня на засіданні підготовчої підгрупи запропонувала кандидатуру майбутнього депутата Ахтема Чийгоза на посаду голови комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій і нацменшин.


 

 

Про це журналістам повідомив майбутній народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов.


"Сьогодні ми під стенограму в присутності всіх колег запропонували на керівництво комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях, деокупації Криму, прав національних меншин, міжнаціональних відносин, кандидатуру представника "Європейської солідарності" Ахтема Чийгоза. Це ми зараз запропонували для того, щоб колеги могли вивчити цю ситуацію і підтримати цю кандидатуру", - зазначив Герасимов.

 

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня підготовча депутатська група визначила перелік із 23 профільних комітетів Верховної Ради IX скликання. У порівнянні з парламентом попереднього скликання кількість комітетів зменшено на п'ять.


Оптимізацію кількості профільних комітетів ВР робили з огляду на ефективність попередньої роботи комітетів, заявив майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук.

 

 

 

Джерело:Укрінформ

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу