КИЕВ
22:25
Брюссель
21:25
Москва
23:25
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Робоча група СЦКК обговорила будівництво обхідного шляху біля Станиці Луганської

19 августа, 13:11  Политическая  Украина

У неділю, 18 серпня, зруйновану ділянку мосту в Станиці Луганській відвідали заступник керівника офісу Президента, інженери з питань будівництва мостів, губернатор Луганської області, керівник районної державної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.


 

"Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що 18 серпня район зруйнованої ділянки мосту в Станиці Луганській відвідали заступник керівника офісу Президента, інженери з питань будівництва мостів, губернатор Луганської області, керівник районної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, під час зустрічі робоча група оглянула зруйновану ділянку мосту, а також обговорила питання з будівництва обхідного шляху для забезпечення роботи КПВВ та безперешкодного проходу місцевого населення з обох напрямків на період ремонтних робіт.

 

Як уточнили кореспонденту Укрінформ в пресслужбі СЦКК, робочу групу очолював заступник керівника Офісу Президента Володимир Родін, нарада тривали близько години та стосувалась технічних питань.

 

 

 

 

Джерело:Укрінформ

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу