КИЕВ
11:24
Брюссель
10:24
Москва
12:24
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



У партії "Слуга народу" назвали першочергові законодавчі ініціативи

14 августа, 15:00  Политическая  Украина
Руслан Стефанчук

У партії "Слуга народу" назвали першочергові законодавчі ініціативи та законопроекти, які будуть внесені найближчим часом. Про це під час брифінгу в Верховній Раді заявив один з лідерів партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук, передає кореспондент УНН.


 

 

 

"Партія має напрацьовані блоки законопроектів, які будуть стосуватися основних напрямків. Насамперед, це питання змін до Конституції України. Як ми і обіцяли - це зняття депутатської недоторканості, встановлення додаткових підстав щодо втрати депутатського мандату і цілий ряд інших змін до КУ", - сказав Стефанчук.


За його словами, другий блок для реалізації буде стосуватися змін до Регламенту Верховної Ради, адже його варто привести у відповідність до вимог КУ.


"У нас є великий блок економічних законів, блок законів по антикорупції, по перезапуску судової системи і системи правоохоронних органів", - повідомив Стефанчук.


Відповідно до його слів, план законопроектних робіт, який буде йти від їхньої фракції, вже перевалив за 300 законопроектів. З його слів, закони мають стати якісним, а не кількісним явищем.


Нагадаємо, на думку Стефанчука, у нову Верховну Раду України повинен повернутися план законопроектних робіт.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу