КИЕВ
22:40
Брюссель
21:40
Москва
23:40
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Офіс президента прокоментував звільнення Безсмертного з ТКГ

13 августа, 18:11  Политическая  Украина

Офіс президента Володимира Зеленського прокоментував звільнення Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.


 

 

"Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому президентові України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми зараз формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську", - сказано у відповіді Офісу президента на запит агентства Інтерфакс-Україна про коментар з приводу звільнення Безсмертного.


В Офісі президента нагадали, що Мінський переговорний процес на сьогоднішній день залишається єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести переговори з важливих питань, що стосуються Донбасу, зокрема, про припинення вогню, повернення ув'язнених, обмін утримуваними особами.


Нагадаємо, 13 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Цю посаду він обіймав трохи більше місяця. Сам Безсмертний заявив, що дізнався про своє звільнення зі ЗМІ, так само як і про призначення.

 

 

 

 

Джерело:НВ

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу